Hva er Snuserstatter

Hva er en snuserstatter?  

 

Urtesnus, tobakk-og nikotinfri snus, kjært barn har mange navn. En Snuserstatter, er en erstatning for snus som navnet tilsier, den er helt fri for tobakk, nikotin eller andre skadelige stoffer.

 

Forskjellen mellom en urtesnus, eller andre tobakk og nikotinfrisnus er at en snuserstatter er laget med tanke på å være så lik en alminnelig tobakksnus som mulig både med lukt og smak, og dermed gjøre det enklere for å trappe ned og slutte med tradisjonell snus på en naturlig og skånsom måte.

Let`s Rush Snuserstatter er laget litt tørr for å få bedre kvalitet på porsjonsposene, men man kan gjerne fukte porsjonsposen litt i ganen eller tilsette noen få dråper vann i boksen og la den stå over natten om man ønsker en fuktigere snuserstatter.

Hvorfor Snuserstatter?

 

For noen er det en sann glede å putte en snus under leppen. For andre er det en stor last med helse- og/eller økonomiske utfordringer. Uansett årsak, så er det ikke gøy å være avhengig av noe, Snuserstatter hjelper deg med å bli fri.

Snus er vanskelig å slutte med, og per dags dato finnes det dessverre ikke gode nok alternativer, det er ikke intuitivt å erstatte snusen med feks en sterk pastill eller en frukt tyggegummi.